Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/selmahandegade.dk/public_html/wp-content/plugins/cf7-polylang/admin/class-cf7-polylang-admin.php on line 92
Ensembler | Selma Hande Gade - Pianist

Ensembler

TangoCatz Quartet

TangoCatz! Blev etableret i september 2009, da længselen efter at spille tango brød ud i lys lue hos de fire musikere. Kort tid efter, vandt ensemblet, i konkurrence med andre professionelle ensembler, den hædersfulde titel ”Svendborg Stadsensemble”. Det gav kvartetten mulighed for at i en treårig periode, spille en lang række koncerter for et bredt publikum i mange forskellige sammenhænge. TangoCatz! repertoire spænder vidt, og består bl.a. af dansevenlig traditionel tango fra 30’ernes og 40’ernes Buenos Aires og værker af den ny tangos mester, Astor Piazzolla. Derudover samarbejder gruppen med komponister i ind – og udland.

TangoCatz Quartet
Anna Klett, Marie Wärme, Selma Hande Gade og Anne Vilain

Alle musikere er dybt fascinerede af tangomusikken og netop drømmen om at bevæge sig i et musikalsk ”cross -over” af genrer, har fået de fire erfarne klassisk uddannede musikere til at forene sig i ensemblet TangoCatz!

Link: TangoCatz Quartet

Selma Hande Gade & Juan María Solare

Selma og Juan spiller musik fra deres kulturelle baggrund: Argentina (traditionelle tango, Astor Piazzolla) og Tyrkiet (Fazil Say), samt et udvalg af abstrakt musik i forskellige musikalske sprog i den moderne æra, med komponister som Soulima Strawinsky (søn af Igor), Luis Mihovilcevic (fra Argentina, men med kroatiske rødder), Erik Satie (klingende dadaismen) og Enrique Granados (fra Spanien).

Selma Hande Gade & Juan María Solare

Link: Juan María Solare